Drone-vesihiihto on uusi välineurheilulaji!

Nämä drone-lennokin tulevat yhä tehokaammiksi sekä monipuolisemmiksi. USAlainen 18000 dollarin arvoinen ALTA 8 -drone on niin tehokas, että se pystyy vetämään vesihiihtäjää perässään.

Drone Surfing

Drone on myös vedenpitävä, joten pelkoa sen hajoamisesti ei ole. Toisaalta hinnan puolesta en uskaltaisi tuollaista ottaa merelle mukaan! Jos vaikka hukkuisi. Akut ovat sen verran tehokkaita, että vetävät neljä 30 sekunnin hiihtoa yhdellä latauksella.

Videolla vesihiihdetään ALTA-8:lla:

ALTA 8
ALTA 8 elokuvauksessa
Drone Surfing

Samaista dronea käytetään elokuvauksessa, sillä se kannattaa painavammatkin kamerat ja on erittäin luotettava. Tässä suhteessa tällaisella kuvaaminen on varmasti huomattavasti helpompaa ja edullisempaa kuin helikopterin käyttäminen!

ALTA 8 ja kamera

Lähteet: Pocket Lint, ALTA-8