Icaros – We make you fly – Kuntoiluväline, joka mahdollistaa lentämisen virtuaalitodellisuudessa on tätä päivää

Virtuaalitodellisuus on jo arkea monessa paikassa. Vahvistamaan kokemusta voi hankkia silmikon, johon laitetaan kännykkä. Lisäksi markkinoille tulee hiljalleen koko kehon mukaan ottavia laitteita.

Icaros – We make you fly

Icaros on yksi tällainen kehollinen virtuaalitodellisuus-lisäys. Laite kytketään silmikkoon, jossa olevaa sovellusta Icaroksen anturit seuraavat. Esimerkkivideolla lennetään vuoristossa renkaiden läpi. Kuntoilijan täytyy ohjata kehollaan lentämistä, jotta osuu renkaisiin.

Icaros-kaavio
Icaros käytössä
Icaros – We make you fly

Selkeästi kyseessä on laite, jolle saattaisi löytyä runsaasti erilaisia sovelluksia sekä käyttäjiä. Esimerkiksi jos on huonot polvet ja juoksu tai kävely ei sovi urheiluksi, tällainen laite voisi tarjota hienon mahdollisuuden seikkailla mielenkiintoisissa maisemissa ja ympäristössä – Samalla kuntoillen. Hintaa laitteelle tulee n. 7300 euroa.

ICAROS – esittelyvideo:

Icaros käytössä

Muutenkin kaikki kiinnostava ja hauska liikunta on tervetullutta. Monesti esimerkiksi juokseminen tai raskas pyöräily ei ole mukavaa. Mitä mukavampi urheilumuoto, sen parempi – Ainakin toimituksemme mielestä.

Lähteet: Icaros – We make you fly, Business Insider