Kalastukseen keksitään aina uusia tekniikoita ja välineitä. Vaikkakin perusyksinkertaisella varustuksella on varmasti yhtä hyvä saanti kuin lähes ylivarustuksella, niin on kaikenlaisia apuvälineitä.

Ammunta

Rocket Fishing Rod on lapsille suunnattu vapa. Siinä koukku ja syötti laitetaan kapseliin, joka ammutaan laitteella veteen. Ilmeisesti jousella toimiva järjestelmä ampuu paketin n. 9 metrin päähän. Tämä on mielestäni hyvä keksintö nuorille, sillä laite kulkee helposti mukana. Varmaankin laitetta voi käyttää myös onkimiseen – Perinteisesti on matkakalastukseen käytetty myös pilkkivapaa, mutta sillä ei välttämättä onnistu heittämään syöttiä yhtä kauas kuin tällä.

Tuotteen esittelyvideo:

Rocket Fishing Rod

Rocket Fishing Rodista on myös tullut jonkinlainen vitsi – Huonoin vapa ikinä. Mutta oheisella videolla esitellään humoristisesti vavan oikeaa käyttöä. Selkeästi ainakin näissä olosuhteissa kalaa näyttää tulevan.

Meren äärellä

Merikalastusta:

Mielestäni hyvä keksintö ja innostaa kalastamaan lennokkaalla esittelyvideolla. Kulkee myös helposti mukana. Hintaa Amazonin verkkokaupassa 35 dollaria.

Lähteet: Amazon,

Edellinen artikkeliAll Things Led -näyttöä koko keittiökaakelointi
Seuraava artikkeliJättimäinen Playstation -sohvapöytä ja muut konsolikalusteet