All Things Led on kanadalainen yritys, joka on erikoistunut erilaisiin led-paneelien käyttöön. Tässä esitellyssä projektissa keittiön kaakeleiden tilalle on laitettu Led-näytöt.

Kuvakaappaus esittelyvideolta, kaloja

Kuvakaappaus esittelyvideolta, geometrisia muotoja

Keittiötasojen ja ylhäällä olevien kaappien välissä on tuo tila, joka useimmiten on kaakeloitu. Nyt siis tähän tilaan on upotettu paneelit, jotka voivat näyttää erilaisia sisältöjä. Videolla näyttää oikeassa laidassa olevan tietokone, josta mahdollisesti määritellään esitetty sisältö.

Näytöissä kulkee mm. kaloja, pääkalloja sekä erilaisia geometrisia kuvioita. Paneelit ovat valovoimaltaan melko tehokkaita ja näiltä osin saattavat hyödyttää myös valaisemalla työtasoja.

Videolla esitellään erikoinen keittiö!

Uskon, että tulevaisuudessa näemme vielä enemmän kaikenlaisia näyttöpintoja sisustuksessa. Tällä hetkelle saattaa kuitenkin vielä olla, että tällaisen näytön asentaminen on hieman turhake ja kallis – Tai ns. Luksus-tuote. Näytöt ovat vielä led-paneeleja, mutta kauanko kestää, että saadaan esimerkiksi oled-näyttöä rullalla, josta se voidaan asentaa vaikkapa kestävän lasin taakse samantapaisesti. Silloin pitkälle näytölle voitaisiin heijastaa vaikka mitä – Usea tv-kanava rinnakkain tai vaikka peruskaakelikuvio.

All Things Led -valokuutio

Jos vielä mentäisiin eteenpäin, niin koko pinta voisi olla kosketusnäyttöä. Mutta vielä meillä ei ole niin edullisia ja taipuvia näyttöjä saatavilla. Saapa nähdä josko tulevassa on!

Lähteet: All Things Led, The Awesomer

Edellinen artikkeliEnko-juoksukengät varastoivat energian jousella ja antavat lisäpotkun
Seuraava artikkeliRocket Fishing Rod on ampuva virveli, lapsille tai aikuisille