Täytyy sanoa, että Polaroid on tehnyt melkoisen kummallisen kierroksen, jossa päädytään nyt takaisin mistä lähdettiin. Polaroid lakkasi jo pitemmän aikaa sitten filmin ja kameroiden valmistuksen. Joukko Polaroidilta erotetuista työntekijöistä perustivat Impossible-projektin, jossa he alkoivat valmistaa filmiä Polaroid-kameroihin. Filmi ei ole yhtä hyvää kuin alkuperäinen, mutta kysyntä on suuri. Nyt on huomattu, että on myös suuri kysyntä Polaroid-kameroille, ja sama Impossible-firma on nyt alkanut valmistaa Polaroidin OneStep-kameramallia lisenssillä.

OneStep 2

Mikäli Polaroid-kamerat ja -filmit eivät ole tuttuja, niin kyse on siis kamerasta, joka kuvaamisen jälkeen sylkee kuvan ulos etuosastaan ja kuva kehittyy n. minuutissa.

OneStep 2
Impossible-filmit

OneStep 2 tulee markkinoille lokakuun 16. päivä, hinnaltaan 99 dollaria. Se on kuten alkuperäinen malli OneStep ja käyttää uutta i-filmiä – Perinteistä polaroidia, nyt tosin uudella Impossiblen reseptillä. Filmiä on mustavalkoista ja värillistä. Impossible myös muuttaa nimeään muotoon ”Polaroid Originals”.

Polaroid-mainos vuodelta 1982:

OneStep 2

Tämä on melkoinen ilouutinen polaroid-kuvaajille! Monet ovat kokeneet tämän kuvausmuodon juuri omakseen. Kamerat ovat kuitenkin olleet vaikeasti saatavilla, koska valmistus on lopetettu jo ajat sitten. Nyt juhlistetaankin jo Polaroidin 80. vuosipäivää.

Lähde: The Verge

Edellinen artikkeli184. Oktoberfest alkaa tänään. Adidaksen uuden tennarit suojaavat olut- ja oksennustahroilta
Seuraava artikkeliRahtilaivan 30-päiväinen matka tiivistettynä 10 minuutin 4K-timelapse-videoon on hämmästyttävän kaunis