IPhonesta on tullut uusi malli, nimeltään iPhone X. Tämä maksaa kalleimmillaan Suomessa 1300 euroa ja sisältää mm. seuraavat oninaisuudet: Pikalataus, langaton lataus, kasvontunnistus, koko tason kokoinen näyttö, kuvien muokkaus kauniiksi automaattisesti sekä 256Gt muisti. Ei siis paljoa uutta verrattuna Samsung Galaxy S8:aan, jossa on isompi näyttö ja muistikorttipaikka! Oheisella videolla tehdään pilaa uudesta Iphonesta!

iPhone X ominaisuuksia

”We are now also releasing the completely new Iphone 7s — I mean Iphone 8. It’s completely different fromt the Iphone 7, now it’s $800.”

Katso humoristinen video alta:

iPhone X ominaisuuksia
iPhone X ominaisuuksia
iPhone X

Iphone lähestyy ominaisuuksillaan Samsungin jo jonkin aikaa sitten tavoittaneita ominaisuuksia. Enää ihmetyttää uuden Iphonen posketon hinta, 1300 euroa. Tosin jos se on hyvä, niin ei se välttämättä mahdoton ole. Jos jotain Iphoneista, niin niissä on ainakin kaikkein kalleimmat muistit! Toisaalta jos haluaa parhaimmat Apple-tuotteet, niin iPhone X on hyvinkin harkittava hankinta – On siinä kuitenkin paljon mitä muissa ei saa.

iPhone-mallien vertailu

On myös sanottu, että uusi Iphone lainaa Nokia N9:ltä

Myös Nokia N9:ssä oli OLED-näyttö ja sekin heräsi kosketuksesta ja liittymää käytettiin pyyhkäisyeleillä. Nokia käytännössä antoi Meegon Jolla-yhtiölle, joka jatkoi mobiilikäyttöjärjestelmän kehittämistä ja antoi sille nimeksi Sailfish OS.

Liian kallis tuo iPhone X nyt vain on. Toivottavasti kuitenkin täyttää vaatimukset oikeasti uudesta puhelimesta. Itse hankkisin tarvitessani tuolla rahalla Samsungin Galaxy note8:n. Mutta koska on jo toimiva usemman vuoden vanha luuri, niin pyrin pitämään sen elossa niin kauan kuin mahdollista – Sillä ympäristöä voi suojella myös rajoittamalla uuden elektroniikan ostamista huvin vuoksi 😀 (mm. Brasilia avasi luonnonsuojelualueita kaivostoiminnalle Amazonilla, yle 24.8.2017). Tämä on ruohonjuuritason ilmastonmuutossuojelua, jos niin haluaa vaikka sanoa.

Lähteet artikkelissa.

Edellinen artikkeliNiksejä kylpyhuoneeseen – Kokista ja soodaa ym. yllättäviä uusia käyttötapoja
Seuraava artikkeliAndromeda ja Linnunrata törmäävät 2,5 – 5 miljardin vuoden päästä ja syntyy Milkomeda