Tähtien sota -jumppatarvikkeet ennakkotilattavana! Boba Fett -kahvakuula, Kuolontähti-painopallo ja Han Solo -joogamatto :)

Tuli se sitten tämäkin päivä, kun Tähtien sota -oheistuotteita tuupataan jumppamarkkinoillekin! Erilaiset muodikkaat urheilulajit ovat tällä kertaa tuotesijoittelun kohteena. Kahvakuulat, joogamatto ja painopallo auttavat selviytymään uskottavasti salilla. ”That’s no Star!”, ”No, it’s a slam ball!”.

Slam Ball

Onnit-urheilutarvikevalmistaja tarjoaa kolme eri tuotesarjaa: Boba Fett, Stormtrooper, Darth Vader -kahvakuulat (Painot 23kg, 27kg, 32kg) – joogamatto Han Solon jäädytyskuvalla – Kuolontähti Slam ball.

Kahvakuulat
Stormtrooper
Darth Vader
Death Star

Joogamaton koko on 650 x 1800mm, ja paksuus 5mm. Kuva on tulostettu kumimatolle erikoispysyvällä tekniikalla. Kuolonpallo on halkaisijaltaan 25cm ja pinnaltaan hyvin tarttuvaa polyuretaanikumia. Kahvakuulat ovat rautaa.

Joogamatto, cryogenic carbon
Joogamatto, cryogenic carbon
Kahvakuulat

Oheisella videolla estiellään kahvakuulat:

Tuotteet ovat ennakkotilauksessa Onnitin sivustolla. Hinnoiltaan esim. kahvakuulat ovat 200 dollarista alaspäin. Postikuluja ei nähnyt suoraan, mutta kenties näitä lähetetään Suomeenkin :-).

Onkohan tämä nyt jo liikaa Star Warsilta? Entä onko tämä kuitenkaan katu-uskottavaa, siitäkään ei ole varmuutta.

Lähde: Designboom