Joe Livingston sai idean Hitch Theater -leffateatteriin viettäessään yötä tyttöystävänsä kanssa tähtitaivaan alla katsellen elokuvaa läppäristä. Kickstarter-projekti ei saanut tuulta allensa, mutta ideana tämä on varsin oivaltava: Valkokangas ja projektoriteline ulkoilmanäytökseen.

Hitch Theater

Valkokangas voidaan virittää auton lavalle tai maan pinnalle. Projektori sijoitetaan telineelle tai pickupin katolle. Koko paketti mahtuu hieman telttapussia suurempaan laukkuun.

Oheisella videolla esittely Hitch Theaterista:
https://www.youtube.com/watch?v=m-9rjBkKq5s

Hitch Theater
Hitch Theater

Videoprojektori tarvitaan toki erikseen, kuten myös invertteri ja äänentoistolaitteisto – mikäli autossa sellaista ei ole. Yksi ongelma on akku: Mikäli projektori ja äänentoisto vievät paljon virtaa, pitääkö auto pitää käynnissä? Kenties erillinen akku olisi hyvä. Invertterit kun vielä syövät yleensä n. 20% tehosta.

Hitch Theater
Hitch Theater

Lämpimänä kesäyönä – jossain missä on pimeitä kesäöitä – voisi kuvitella että oman valkokankaan ja leffateatterin virittäminen olisi unohtumaton kokemus! Tällaista ei olisi vaikea tehdä tee-se-itse-tyyliinkään. Tarvitsee vain invertterin, akun ja valkokankaan, olettaen että projektori ja kaiuttimet jo on. Läppäristä voi toistaa elokuvan.

Lähteet: Designboom, Kickstarter

Edellinen artikkeliMeksikolainen arkkitehti Abraham Cota Paredes suunnitteli talon, jonka sisällä kasvaa puu, avara tila on viimeistelty mm. marmorilla
Seuraava artikkeliTaco Bell esittelee paistetun munan taco-kuorena, entä kirsikkapiiras Starbucks-kahvikupin kansi?