Amerikka, luvattu maa preppaajille ja liian suurille autoille – Tai tankeille kuten tässä tapauksessa. USAn armeija testaa tällä hetkellä tätä Ripsaw-tankin pohjaa omaan aseelliseen kehitykseensä. Samaan aikaan tätä markkinoidaan yleisölle nimellä ”Ripsaw Luxury Off Road Tank”. Kenties Arnold Schwarzeneggerin seuraava työmatka-auto :).

Luksustankki lokinsiipiovet
Luksustankki lokinsiipiovet

Tankki on humveen kokoluokkaa ja tarjoaa sen mitä kuka tahansa yksityinen henkilö saattaa tankiltaan vaatia. Ohjaamo on hieman lentokoneen ohjaamon tyyppinen: On nahkasohvaa, ilmastointia sekä hyvää äänentoistoa.

Esittelyvideo:

Hevosvoimia tässä on 750 ja 6,6-litrainen dieselmoottori. Kantama 480 kilometriä ja huippunopeus n. 160km/h. ”Käsityönä tehty, rajoitettu erä, huippulaatuinen luksus-tankki, joka on suunnattu extreme off-road-yleisölle”, muotoilee mainoslause. Hienoahan tällaisella olisi ajella, mietityttää vaan tuo, että ei ole kovin taloudellinen.

Luksustankki
Luksustankki
Luksustankki, ohjaamo nahkasohvin
Luksustankki, ohjaamo nahkasohvin
Luksustankki, rajumpaankin menoon
Luksustankki, rajumpaankin menoon
Luksustankki
Luksustankki

Kunhan tämä saadaan valmiiksi myyntiin, hintalapuksi arvioidaan 250000 dollaria. Ei siis mahdoton hinta, jos on jo kaikkea, liikaa rahaa ja tarvetta maastoajoon. Kenties tämä on myös suunnattu Saudi-Arabian tyylisille monarkeille sekä muille keräilijöille. Menopeli tosissaan.

Lähde: Defence Tech

Edellinen artikkeliMuse -panta tarkkailee aivosignaaleja ja auttaa meditaatiossa
Seuraava artikkeliKäsipeili kiinni ajohanskaan, sopiva vaikka prätkäilijälle tai mönkijään