Meditaatio ja kaikenlainen mindfulness on ollut viime aikoina puheen aiheena. Säännölliseen hiljentymiseen ja sisäisen rauhan etsimiseen löytyy motivaatio erilaisista asioista. Lopputulos on varmaankin paras motivaatio, mutta joskus se on niin huomaamaton, että ei edes muista mitään tapahtuneen. Muse-panta tarjoaa säännöllisyyttä ja näkyviä tuloksia meditaatioon.

Musa-panta
Musa-panta

Muse-panta kulkee otsan ylitse ja mittaa aivosignaaleja. Signaalit näkyvät reaaliaikaisesti kännykkäsovelluksessa. Sovellus myös tarjoaa korvakuulokkeiden kautta rauhoittavaa aaltojen ja tuulen ääntä. Mitatut tulokset ilmoitetaan sovelluksessa hieman kuten ilmanpaineen vaihtelut. Mielen rauhoittuessa vaihtelut pienenevät ja sovelluksen kuvaama käyrä tasoittuu.

Musa-panta ja sovellus
Musa-panta ja sovellus
Tekniikka
Tekniikka

Esittelyvideo:

Mainio tapa saada selkeyttä visuaalisesti mielen rauhoittumiseen. Saattaa todellakin toimia meditoinnin apuvälineenä ja motivaationa. Myös sovelluksen tarjoamat ohjelmat ja aikataulutukset auttavat. Hintaa tällä välineellä on kuitenkin melko paljon, 299 euroa, ottaen huomioon, että meditaatio sujuu varsin hyvin ilmankin.

Läheet: Awesomestuff360, Muse

Edellinen artikkeliSiren Care -älysukat tarkkailevat jalkoja ja auttavat ihmisiä joilla on diabetes
Seuraava artikkeliRipsaw Luxury Off Road Tank -luksustankki yksityisille markkinoille, selviää Suomenkin maastossa ja keleillä