SNOO-älykehto on uusinta vauvojen sängyissä, jättää hoitotehtävät kehdon vastuulle

Vauvojen heräily yöllä saattaa olla hermoja raastavaa. SNOO-älykehto tarjoaa uudenlaisen helpotuksen tähän asiaan.

SNOO-älykehto
SNOO-älykehto

SNOO-kehto lupaa, että opettaa vauvan nukkumaan paremmin jo 1-2 päivässä. Kehto on suunniteltu alle 6 kuukautta vanhoille, tai ennen kuin oppii nousemaan konttausasentoon. Lapsi kapaloidaan tiukkaan kankaaseen, joka kiinnitetään kehtoon. Tämän jälkeen kehto aktivoidaan. Kun kehto havaitsee vauvan äänen, se alkaa keinuvan liikkeen. Tuotetta on testattu 200 vauvalla, ja kaikki ovat oppineet nukkumaan hyvin.

SNOO-älykehdon esittelyvideo
https://www.youtube.com/watch?v=PxTSH93ttO8

SNOO-kehdon aktivointi
SNOO-kehdon aktivointi
SNOO-älykehto
SNOO-älykehto

Kehdon hinta on 1160 dollaria, ja sen myyjä lupaa 30 päivän palautusoikeuden. Kaikin puolin hyvä keksintö. Ainoa mikä itseä hieman epäilyttää on kehdossa oleva wifi, jonka signaalia ei välttämättä haluaisi aivan kehittyvien aivojen viereen.

Lähteet: Happiest Baby SNOO Smart Sleeper, Mashable