Obecalp on kirsikanmakuinne placebo -tabletti lapsille

Ilmeisesti eri vaivoihin auttavien pillereiden napsimisesta on tullut nyky-yhteiskunnassamme niin arkipäiväistä puuhaa, että edes lapset eivät enää usko pahan olon häipyvän ilman vaivaan auttavia rohdoksia. Jotta lasten luulosairautta ei kuitenkaan tarvitsisi lääkitä oikeilla lääkeaineilla, on tarkoitusta varten tullut markkinoille nyt lapsille tarkoitettu Obelcap -niminen placebo-pilleri lapsille. Kirsikanmakuista placebo-pureskelutablettia siis penskoille huuleen, ja kipu hellittää.

Toisaalta herää kysymys, että ajaisiko kioskilta ostettu jäätelötötterö saman asian?

Saatavilla Yhdysvaltalaisesta placebostore.com -verkkokaupasta hintaan $5,95 / purkki.

Edellinen artikkeliPuutarhatonttukeilasetti
Seuraava artikkeliNokir E828, Nokla N95, Sory Ericsoo, Ningbo Bird F527, iPhone A380