Viinipulloissa on oma viehätyksensä, mutta kaikkein kätevintä olisi saada viini suoraan oikeasta lämpötilasta haluttuna määränä lasiin. Dacorin Discovery WineStation -hanajärjestelmä tarjoaa juuri tämän mahdollisuuden.

Discovery WineStation käytössä
Discovery WineStation käytössä

Laitteisto sisältää hanajärjestelmän sekä jääkaapin. Kaappiin mahtuu neljä pulloa, joista lcd-näyttöä käyttäen voidaan annostella haluttu määrä viiniä lasiin. Järjestelmässä avattu pullo säilyy hyvänä 60 päivää avaamisen jälkeen. Melkoisen hyvännäköinen viiniautomaatti.

Discovery WineStation
Discovery WineStation

Vaikka tämä kieltämättä on sopiva keksintö lähes jokaiseen viiniä nauttivaan talouteen, on hinta hieman suolainen, nimittäin 8100 dollaria. Toisaalta tämä on ymmärrettävää, sillä kyseessä on ravintolatason laite kaikkine hienouksineen. Toisaalta markkinat ovat varmaankin niille joilla on jo kaikkea.

Lähteet: Dacor Discovery WineStation, Amazon

Edellinen artikkeliIhastuttavat Fingerlings-robotti-sormiapinat tulevat kauppoihin
Seuraava artikkeliKuinka toimii vannesaha pyörillä, tee-se-itse tukkisaha