Jos on käväissyt mielessä tehdä tuunausta tai muuta asennusta liittyen auton moottorin käyntiääneen, tämä laite toimii oikopolkuna.

SoundRacex X käytössä
SoundRacex X käytössä

Soundracer X kalibroidaan oman moottorin ääneen pitämällä hetken kaasua 2500-3000 kierroksella minuutissa. Tämän jälkeen valitaan laitteen muistikortille tallennettu moottorin ääni, avataan radio ja lähdetään ajamaan radiosta kuuluvan moottoriäänen saattelemana. SoundRacer kuuntelee
moottoria ja jäljittelee omalla samplellaan kierroslukua kolminkertaisena.

Esittelyvideolla ajellaan Saabilla, eri moottoriäänillä

Mukana tulevalle muistikortille on tallennettu valmiiksi seuraavat moottoriäänet: Shelby Mustang V8, Lamborghini V10, Lexus LFA V10, Ferrari V12, Harley Davidson V-Twin, Suzuki GSX. Näistä on selkeät esittely oheisella videolla. Mukana tulee ohjelmisto, jolla voi luoda omia moottoriääniä nauhoitusten perusteella. Toisaalta voi tehdä äänen vaikkapa junasta, avaruusaluksesta tai turbiinista.

SoundRacer X
SoundRacer X

Hintaa härpäkkeellä on 69,90 euroa. Loistava tapa yllättää kanssamatkustajat. Tai muuten vaan fiilistellä omassa autossa vaikka Harrikan ääniä. Laite toimii myös kännykän aux-ulostulon jakamiseen radiolähettimellä sekä usb-laturina.

Lähde: https://www.superkauppa.fi/soundracer-x.html

Edellinen artikkeliOhjaaja Gareth Edwards kertoo kuinka Tähtien sota Rogue Onen Darth Vader -loppukohtaus syntyi – Katso video!
Seuraava artikkeliKykeneekö robotti soittamaan viulua tai huilua?