Kissa-matkalaukku Fravel on suunniteltu käyttäytymään kuin kissa

Fravel -kissa-matkalaukku reissussa
Fravel -kissa-matkalaukku reissussa

Onko Fravel maailman söpöin matkalaukku? Ainakin hankkeen perustaja puhuu toiveesta tehdä maailmasta söpömpi askel kerrallaan. Mikäs siinä, ei tämä ainakaan matkalaukkujen maailmaa tylsemmäksi tee.

Matkalaukun pyörät ovat kissamaisten tassujen päässä, laukku rullaa kuten muutkin matkalaukut. Korvat kääntyilevät ”kuunnellen” laukun ollessa paikoillaan. Kun laukkua paijaa, korvat heiluvat ja kävellessä itse laukku heiluu innostuneena. Sydämenmuotoinen valo myös hohtaa kävelyn aikana.

Oheisella videolla esitellään Fravel
https://www.youtube.com/watch?v=6woVM103ot8

Projekti on kickstarter-pohjalla. Tuotanto alkaa kuukausien sisällä ja marraskuussa ensimmäiset laukut tulevat ulos tehtaalta. Korvat ovat käytännöllisesti kiinni magneetilla ja ne voidaan ottaa pois ruumaan mennessä. Tämä sallii myös ominaisuuden vaihtaa jäniksen tai karhun korvat laukkuun.

Laukun hinta on n. 270 dollaria.

Kissamatkalaukut
Kissamatkalaukut

Lähteet: Metro UK, Fravel Kickstarter