tetris lamppu
Myös itänaapurissamme Venäjällä oli aika, jolloin tämä vielä tunnettiin sapeleiden kalistelua ja diktatuuria paremmin sydämen pysäyttävästä kirjallisuudesta, klassisesta musiikista, runoudesta ja 8-bittisistä tietokonepeleistä. Viimeisellä viitaten tietenkin Neuvostoliittolaisen Alexey Pajitnovin vuonna 1984 kehittämään Tetris palikkapeliin.

Sen lisäksi että nerokaan yksinkertainen, mutta oh, niin koukuttava Tetris peli löytyy tätä nykyä kaikista vähänkin digitaalisista laitteita, taskulaskimia myöten, on peli ehtinyt inspiroida myös jos jonkinlaista lisenssituotetta. Todennäköisesti yksi tyylikkäimmistä lisenssituotteista tähän mennessä on tämä Tetris pöytälamppu, jossa eri muotoisista, tetrispalikoiden näköisistä elementeistä voi koota pöydännurkalle tyylikkään Tetris valaisimen.

Mikä parasta, valaisimeen sisältyvät palikat eivät vaadi mitään erillisiä liittimiä, vaan valaisimen virtapiiri on toteutettu palikoiden metallisten reunusten avulla. Hienoa, hauskaa ja ennen kaikkea valaisevaa!

Tetrislampun toimintaa esittelevä video hypyn jälkeen

Tetris Lampun saa tilattua omakseen esimerkiksi Superkauppa.fi verkkokaupasta hieman alle 40 eurolla.

Edellinen artikkeliDARPA antoi helikopterille sudenkorennon jalat
Seuraava artikkeliKuvagalleria Lontoon James Bond näyttelystä ”Bond in motion”