tele-phone-vision-noox

Muistatko kaiholla Kännykästä Netflix sarjoja siristellessäsi aikoja, kun olohuoneen keskipiste oli reilu, 50 kiloa painava 32-tuumainen putkitelevisio? Ikävä kyllä teknologia kehittyy taulutelevisioteknologia jyräsi alleen nämä rumuudet, vieden samalla mukanaan suomen Saloran ja koko televisioteollisuutemme.

Eipä hätää, nostalgiannälkäisille on nyt tarjolla herkkua – nimittäin Tele Phone Vision katselulaitteen muodossa. Nerokkaan yksinkertainen, putkitelevisiota muistuttava katselulaite on linssillä varustettu boksi, jonka sisälle voit asemoida älypuhelimesi televisioprojisiota varten.

Sitten vaan vanhat Ritari Ässät pyörimään Youtubesta ja kaveriporukka piiriin nostalgiaa hehkuvan vilkkuvan laatikon ympärille!

Tele Phone Vision on saatavilla Superkauppa.fi verkkokaupasta hintaan 24,90 € (joka muuten edelleen kuuluu myös samaan mediakonserniin Hilavitkuttimen kanssa)

Edellinen artikkeliLeijonantappajahammaslääkärin naamiaisasu
Seuraava artikkeliSähköyliherkkyys on hyväksytty syy saada työkyvyttömyyseläkettä Ranskassa