Perinteisesti lyhyitä animoituja GIF-kuvia tehdään tietokoneilla ja yksinkertaisemmillaan homma voi hoitua jopa yhtä nappia painamalla. Artistinimellä INSA tunnettu taiteilija sen sijaan väsää tällaisia kuvia piirtämällä jokaisen yksittäisen kuvakehyksen oikeilla väreillä oikeaan maailmaan. INSA:n uusin luomus oli niin suuri, että sen kuvaamiseen tarvittiin satelliittien apua.

Lopullista GIF-kuvaa varten 57515 neliömetrin kokoinen alue maalattiin vastaamaan yksittäisiä kuvakehyksiä. Aikaa homman valmistelemiseen ja ensimmäisen kuvan tuottamiseen kului 4 päivää ja jokaisen seuraavan kuvakehyksen maalaamiseen taas upposi 24 työtuntia. Lopputuloksena neljästä satelliittikuvasta syntyi yhden sekunnin mittainen, loputtomasti looppaava GIF-kuva, joka on nähtävissä INSA:n tumblr-sivulla.

Taideteoksen tilasi Ballantine’s-viskeistään tunnettu Pernod Ricard ja satelliittikuvat saatiin napsittua Airbus:n omistamien satelliittien avulla.

Lähde

Edellinen artikkeliChop-E – astetta reteämpi sähköpyörä
Seuraava artikkeliGlow – Hehkuvat johdot sisältävät kuulokkeet sykkivät mahdollisesti jopa sydämen tahdissa