https://www.youtube.com/watch?v=-_qg533sZqE

Yhä useampaan esineeseen aina jääkaapeista kattolamppuihin tungetaan nykyään tietoteknillisiä ominaisuuksia. Nyt matkalaukkuja suunnitteleva DELSEY esitteli Pluggage-nimisen laukun, joka muun muassa lataa kännykän ja ilmoittaa olevansa mukana lentokoneessa.

Kaiken kaikkiaan järjestelmästä löytyy kymmenen ominaisuutta, joista pääsee nauttimaan älypuhelinsovelluksen kautta. Laukku osaa kertoa painonsa, toimia matkapuhelimen varavirtalähteenä, ilmoittaa olevansa lentokoneen ruumassa ja kertoa, onko se avattu. Tämän lisäksi laukun voi avata sormenjälkitunnistimen avulla ja sen sisältä löytyy valaistusjärjestelmä pimeässä pakkaamisen helpottamiseksi sekä kaiutin musiikin kuuntelua varten.

Systeemin kuuluvan sovelluksen kautta taas saa tietoja matkasta, säästä ja lennosta. Laukku ei ole vielä kuluttajien saataville, mutta sen kotisivulta löytyy tilattava uutiskirje tuottetta innokkaasti odottaville.

Lähde

Edellinen artikkeliMaestro Rechargeable System on tahdistin, joka pitää turhan näläntunteen loitolla
Seuraava artikkeliMies tulosti 3D-mallin munuaisestaan leikkausoperaation helpottamiseksi