VivaLnk on yritys, joka kehitti viime vuonna ranteeseen kiinnitettävän eSkin Tattoo -nimisen NFC-tarran, jonka avulla Motorolan Moto X -älypuhelimen sai avattua nopeasti lukituksesta. Nyt sama firma on suunnitellut etenkin lapsille sopivan NFC-tarran, joka osaa mitata ruumiinlämpöä.

eSkin Thermometer -niminen, nallekarhun pään muotoinen tarra sisältää yksinkertaisen lämpöä mittaavan piirin sekä NFC-sirun. Näiden avulla tarran käyttäjän ruumiinlämpö voidaan mitata jopa kolmessa sekunnissa ja tiedot voidaan kirjata helposti ylös älypuhelinsovelluksen avulla. Yksittäinen tarra kestää käytössä noin 15 päivää ja sitä ei tarvitse irrottaa edes pikaisen peseytymisen ajaksi. Tarran sisältämä tekniikka halpenee jatkuvasti, joten kolmen kappaleen paketeille suunnitellaan 13-17 euron hintalappua, kunhan ne tulevat markkinoille joskus kevään tienoilla.

Lähde

Edellinen artikkeliKILPAILU! Voita Garmin Vivosmart älyranneke ja sykemittari setti!
Seuraava artikkeliPian myös MakerBot ryhtyy tarjoamaan komposiittimuovia 3D-tulostimiinsa