lämpöannostelija

Esimerkiksi Kiinasta on voinut jo pitkään tilata erilaisia automaattisia saippuannostelijoita. Itse en ole kuitenkaan aiemmin törmännyt sisältönsä lämmittävään versioon, mutta sellainenkin kummastus näyttää olevan olemassa.

Kyseessä on siis erilaisia kosteusvoiteita tai vaikkapa saippuaa annosteleva vekotin, joka lämmittää sisältönsä ennen sen tarjoamista käyttäjälle. Ideana on se, että lämmitetty voide tai saippua tuntuu käsissä mukavammalta ja tuo pienehkön luksuksen tunteen käyttäjälle. Laitteeseen mahtuu noin 5 dl annosteltavaa ainetta. Valitettavasti lämmitysprosessissa kestää aina aluksi kaksi minuuttia, joten vekotinta ei voi suositella nopeasti sen sisältöä tarvitseville.

Toimintaansa varten laite tarvitsee verkkovirtaa ja yhdellä annostimella on hintaa noin 30 euroa. En osaa kuitenkaan suoraan sanoa, onko tämä härveli todella nerokas idea vai äärimmäinen turhake.

Lähde

Edellinen artikkeliTesla työstää automaattista laturia sähköautoille
Seuraava artikkeliStrings on pikaviestisovellus, joka markkinoi käyttäjän olevan aina kontrolleissa