strings

Nykyään älypuhelimelle löytyy lukuisia pikaviestiohjelmia, jotka ovat osittain lyöneet pitkään sinnitelleet tekstiviestit. Tällaiset sovellukset tarjoavat vaihtelevan tasoista tietoturvaa käyttäjilleen ja jotkut jopa tuhoavat lähetetyt viestit tietyn ajan kuluttua. Strings on uusi tulokas joukkoon ja se tarjoaa käyttäjälle itselleen mahdollisuuden poistaa jo lähetetyt viestit toisten mobiililaitteista.

Sovelluksen avulla voi myös määritellä, kuka pystyy lataamaan ohjelman kautta lähetettyjä videoita tai kuvia ja kuka ei. Ohjelmiston markkinointikikka onkin se, että käyttäjän sanotaan pystyvän päättämään täysin tämän omien viestien leviämisestä. Toki tällaisen mielikuvan mainostamisessa on myös ongelmansa, sillä kukaan ei voi estää kyseiselläkään sovelluksella lähetetyn sisällön tallentamista kuvankaappausten tai muiden ohjelmien avulla.

Noh, kai tällaisesta sovelluksesta on sitten hyötyä hieman pidemmälle venyneiden iltojen innostamien viestien poistamisessa tuttujen puhelimista ennen aamunkoittoa. Sovellus on saatavilla iOS-laitteille Yhdysvalloissa.

Lähde

Edellinen artikkeliSisältönsä lämmittävä voideannostelija tuo luksusta arkipäivään
Seuraava artikkeliThe Parrot on edullinen teleprompteri järjestelmäkameraan