https://www.youtube.com/watch?v=rmjkUv5OtLM

Nyt jouluna saatiin viimein ensi-iltaan (ainakin toistaiseksi) viimeinen J. R. R. Tolkkien Keski-Maahan sijoittuva elokuva, eli Hobitti – Viiden armeijan taistelu. Kyseisessä elokuvassa päähenkilö Bilbo saa käsiinsä myös Taru sormusten herrasta -elokuvatrilogiassa esiintyvän miekan, joka hohtaa örkkien ollessa lähettyvillä. Nyt on sitten keksitty väsätä WarSting -niminen miekka, joka hohtaa samaan tapaan kohdatessaan avoimia WiFi-verkkoja.

Hohtavan olemuksensa lisäksi miekka lähettää huitaisusta avoimeen verkkoon viestin, jossa kerrotaan, että kyseinen verkko on kukistettu. Härveli ei ole myynnissä valmiiksi koottuna, mutta lista miekan väsäämiseen tarvittavista osasista ja ohjeet rakentamiseen löytyvät täältä. Kaksi tärkeintä palasta vekottimen toiminnan kannalta ovat lelumiekka rungoksi ja Spark Core -niminen mikropiiri verkkojen skannaamista varten. Näille osasille tulee yhteensä hintaa noin 60 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliUnMask tuo hymyn näkyviin maskin takaa
Seuraava artikkeliHiilikuidusta valmistetut LEGO-palikat ovat oiva loppusilaus parhaille rakennelmille