näppiskuva

Tietokoneen näppäimistö on todella monipuolinen syötelaite ja siihen voi kehittää erilaisia näppäinyhdistelmiä vaikka millä mitalla. Muutamien universaalien yhdistelmien lisäksi usea sovellus sisältääkin omia pikavalintoja, jotka täytyy vain opetella itse ulkoa. Jaasta pyrkii helpottamaan näppäinyhdistelmien käyttämistä E Ink -tekniikan avulla.

Kyseessä on näppäimistö, jonka näppäimet pystyvät muuttumaan käytetyn sovelluksen mukaan. Näin ollen esimerkiksi kuvankäsittelyohjelmassa aakkosten lisäksi näppäimissä voisi näkyä, minkälaisia siveltimiä milläkin napilla saa käyttöönsä. Näppäimistö helpottaisi myös erikoismerkkien ja esimerkiksi kyrillisten kirjainten naputtelussa.

Nappuloiden lisäksi näppäimistöön on suunniteltu 3,5″ kosketuslevy. Laitteen akun luvataan kestävän jopa vuosi ja tästä huolimatta näppäimistön kerrotaan toimivan jopa 10 metrin päästä ohjattavasta laitteesta. Väitteistä on vaikea sanoa sen enempää, ennen kuin näkee tällaisen vekottimen sitten varsinaisesti toiminnassa. Laite on tulossa pian ennakkotilattavaksi noin 250 euron hintaan ja sitä voi kärkkyä uutiskirjeen avulla täältä.

Lähde

Edellinen artikkeliKleindienst Group pyrkii tuomaan lumiset kadut Dubaihin
Seuraava artikkeliUnMask tuo hymyn näkyviin maskin takaa