Hotel My Phone mahdollistaa pääsyn omiin tietoihin lainatulla puhelimella

Vaikka nykyisistä älypuhelimista löytyy ominaisuuksia ties millä mitalla, niin ei niistä ole paljoa iloa, jos puhelimen akku on päässyt loppumaan. Tällaisissa tapauksissa voi tietysti lainata kaverin puhelinta tärkeiden puheluiden soittamiseen ja tekstiviestien lähettelyyn, mutta tällöin puhelinnumerot täytyy yleensä muistaa ulkoa ja vastaanottajakin voi ihmetellä eri numerosta saapuvia yhteydenottoja. Hotel My Phone on sovellus, joka mahdollistaa kaverin puhelimen käyttämisen oman puhelinnumeron kanssa.

Sovellus pitää ensin tietty asentaa kumpaankin puhelimeen, minkä jälkeen lainatulla luurilla pääsee käsiksi omiin puhelutietoihin ja tekstiviesteihin. Tämän lisäksi sovelluksen avulla voi tosiaan lähettää viestejä tai soittaa puheluita siten, että vastaanottajalle näkyy lainaajan puhelinnumero. Session jälkeen käyttäjän tarvitsee vain kirjautua ulos sovelluksesta ja henkilökohtaiset tiedot pysyvät turvassa.

Sovellusta voi käyttää ilmaiseksi, mikäli lisää ystävänsä softan sisältä löytyvään kaverilistaan. Mikäli ei halua päätyä ylimääräisille listoille, niin ohjelman käyttäminen onnistuu myös maksamalla aina yhden dollarin (noin 80 snt) kertaluontoisen maksun joka kerta, kun haluaa päästä käsiksi omiin tietoihinsa kaverin kännykällä. Sovellus itsessään on saatavissa ilmaiseksi Android- ja iOS-puhelimille.

Lähde