tähtäinkamera

Nykyisin monista kameroista löytyy pieni etsimenäkin toimiva näyttö. Tästä huolimatta etenkin ammattikuvaajat tuppaavat käyttämään perinteistä etsinaukkoa. Voitaneen kuitenkin sanoa, että erilaiset tähtäimet ovat yleisempiä aseissa kuin kameroissa. Nyt joku on kuitenkin keksinyt yhdistää punapistetähtäimet myös valokuvaukseen.

Tactical Four Reticle Sight -niminen tähtäin sopii useimpiin kameramalleihin. Vekottimesta löytyy kolme erilaista tähtäinristikkoa sekä pistetähtäin neljällä eri kokovaihtoehdolla. Kaikki tähtäinkuviot saa näkyviin joko vihreänä tai punaisena. Tämän lisäksi härvelistä löytyy laajan näkymän tarjoava linssi.

Vekotin tarvitsee toimiakseen yhden nappipariston ja se kestää valmistajan mukaan pieniä kolhuja sekä kaikkia ilmastoja. Yhdellä tähtäimellä on hintaa noin 40 euroa ja postitus onnistuu Suomeenkin alle kolmella eurolla. Ainakin kuvattavat kohteet arvostavat varmasti muita vaihtoehtoja enemmän nimenomaan kameran tähtäimeen pääsemistä.

Lähde

Edellinen artikkeliLucyphone tekee lopun puhelinjonossa odottamisesta
Seuraava artikkeliRatkaisu Ebolan voittamiseen saattaa syntyä matkapuhelimien avulla