lucyphone

Nykyisin yhä useampi asia hoituu kätevästi internetin kautta, mutta aina joskus täytyy napata puhelin kouraan ja soittaa jonnekin palveluun tai yritykseen. Tällöin törmää taas useasti erilaisiin jonoihin ja joutuu kuuntelemaan puuduttavaa odotusmusiikkia. Lucyphone on palvelu, joka tekee odottelun asiakkaan puolesta ainakin rapakon toisella puolen.

Lucyphone-nimistä järjestelmää voi käyttää joko web-käyttöliittymän kautta tai sitten Android– tai iOS-sovelluksella. Se toimii siten, että käyttäjä naputtelee palveluun numeron, johon haluaa soittaa sekä oman puhelinnumeronsa. Aluksi järjestelmä yhdistää käyttäjän suoraan syötettyyn numeroon. Mikäli vastaan tulee sitten jonkinlainen odotusjono, niin palvelun käyttäjän tarvitsee ainoastaan painaa puhelimestaan kaksi kertaa tähtinäppäintä. Tämän jälkeen puhelin ilmoittaa soimalla, kun toisesta päästä vastaa ihminen.

Valitettavasti ilmainen palvelu on tarjolla ainoastaan Yhdysvalloissa, mutta onneksi myös yhä useammat suomalaiset yritykset ovat alkaneet ottaa käyttöön omia takaisinsoittopalveluitaan.

Lähde

Edellinen artikkeliKummatkin kätensä menettänyt potilas pääsi kokeilemaan hermoilla ohjattavia robottiraajoja
Seuraava artikkeliKameraan asennettava tähtäin auttaa nopeasti liikkuvien kohteiden taltioimista