Palapelit voivat olla todella helppoja tai sitten rasittavan vaativia. Yleensä laajat yhtäjaksoiset pinnat, kuten vesi tai ilma, ovat niitä vaikeimpia kohtia palapeleissä. Tämä johtuu siitä, että värimaailmaltaan toisiaan lähellä olevia paloja on vaikea hahmottaa yhdeksi kuvaksi. Jos kaipaa kuitenkin vielä hieman lisää haastetta, niin 1000 palan CMYK-värit esittävä palapeli voi olla se oikea ratkaisu.

Kyseessä on taiteilija Clemens Habichtin uusin projekti. Palapelillä on kokoa 50 cm X 70 cm ja jokainen pala esittää siis yhtä väriavaruuden väriä. Näin ollen vierekkäisten palojen arvuuttelussa voi kulua hyvä tovi. Toisaalta tällainen pulma sopii hyvin esimerkiksi illanviettoon useamman käsiparin kanssa. Yhdellä setillä on hintaa noin 30 euroa ja mukaan tulee ilmainen kuljetus ”mihin tahansa” maahan.

Lähde

Edellinen artikkeliGoogle Maps osaa jatkossa neuvoa oikean ajokaistan myös muutamassa Euroopan maassa
Seuraava artikkeliLibreCalc on avoimeen laitteistoon ja ohjelmistoon perustuva graafinen laskin