Vaikka erilaisten turhienkin asioiden ostaminen on todella helppoa, saattaa niiden myymisessä olla koviakin haasteita. Asuntojenkaan kauppaaminen taloudellisesti heikompina aikoina ei ole mikään yksinkertainen homma. Näin ollen myyjien täytyy aina keksiä uusia jekkuja asiakkaiden houkuttelemiseksi. Tällä kertaa hollantilainen ABN AMRO -niminen pankki esitteli myytävillä olevaa asuntoa vuoristoradan avulla.

Tarjolla olevasta asunnosta kiinnostuneet ostajaehdokkaat pääsivät perinteisen esittelykierroksen sijaan näkemään talon niin sisältä kuin ulkoakin pienen vuoristoradan kyydissä. Melko nopeasti eteenpäin sujahtavassa vaunussa ei välttämättä ehtinyt nähdä jokaista yksityiskohtaa, mutta kyllä tällainen kierros jäi varmasti paremmin mieleen kuin perinteinen tutustumiskäynti.

Taloa tällä tavalla markkinoinut pankki tarjoaa myös muita erilaisia vaihtoehtoja, joilla asunnolleen saa varmasti huomiota. Tällaisia ovat muun muassa lentokoneiden kylkeen tai tien varsille asennetut valtavat mainokset. Tiedä sitten, kuinka suuren loven tällainen mainoskampanja napsaisee tarjotusta hinnasta.

Lähde (Video)

Edellinen artikkeliWikiGalaxy – Virtuaalinen galaksi koostuu Wikipedian artikkeleista
Seuraava artikkeliHollantilaiset junat alkavat puhdistaa ratoja lasereiden avulla