fireflower_002

Tämä on taas yksi sellainen härveli, jolla ei ole juurikaan käytännöllistä käyttötarkoitusta, mutta se on siitä huolimatta melko mielenkiintoinen tuotos. PYRO FIRESHOOTER nimittäin muuttaa omistajansa tulipalloja nakkelevaksi Marioksi.

Vekotin kiinnitetään ranteeseen ja se sujahtaa taikatemppuja varten piiloon avonaisen hihan alle. Tulipallon saa laukaistua mukana tulevaa langatonta kaukosäädintä käyttämällä ja vekottimeen voi kerralla ladata materiaalia korkeintaan neljää yksittäin laukaistavaa tulipalloa varten. Laitteen mukana tulee helposti syttyvää puuvillaa 60 täyttökertaa varten. Tämän lisäksi toimintaan tarvitaan kaksi AAA-paristoa sekä yksi 2032-nappiparisto.

Yhdellä vekottimella on hintaa noin 140 euroa ja laitteita myydään vain täysi-ikäisille. Vaikka härveli on pääasiassa tarkoitettu erilaisten taikureiden käyttöön, niin kelpaisihan tällaisella vaikkapa sytyttää vaikka grilli tai jopa kokko. Valitettavasti laitteeseen liittyviä videoita ei voinut yksityisasetuksien takia liittää tähän artikkeliin, mutta lähdelinkin takaa löytyy useampikin härvelin toimintaa esittelevä video.

Lähde

Edellinen artikkeliDisneyn tutkimus paransi tietokoneiden kykyä tallentaa ihmisen silmien ominaisuuksia
Seuraava artikkeliKnightscope tarjoaa robotin vartijan tehtäviin