Plague – The Network on uusi tapa levittää viestejä

plague

Erilaisia sosiaalisia medioita alkaa olla ties millä mitalla ja äänensä saa nykyään kuuluviin mitä erikoisemmilla tavoilla. Plague – The Network on uusi tulokas joukkoon, mutta sen tapa levittää käyttäjien viestejä on erittäin mielenkiintoinen.

Systeemi toimii Android-puhelimeen asennettavan ilmaisen sovelluksen avulla. Tämän kautta käyttäjät voivat selailla ”tartuttajien” lähettämää sisältöä ja joko hyväksyä ”taudin” tai hylätä sen yhdellä pyyhkäisyllä suuntaan tai toiseen. Homman tekee mielenkiintoiseksi se, että sisältö leviää nimenomaan tällaisten ”tartutettujen” ihmisten kautta hieman samaan tapaan kuin esimerkiksi jokin tauti.

Palvelun avulla kuka tahansa voi siis saada viestinsä kuuluviin jopa maapallon toisella puolella, kunhan vain sisältö kiinnostaa mahdollisimman monia. Pikaisen testin perusteella palvelussa liikkuu jos jonkinlaista sisältöä, eli sitä ei voi ainakaan nykyisellään suositella perheen pienimmille. Tästä huolimatta idea sovelluksen takana on erittäin mielenkiintoinen.

Lähde