Kerroin hiljattain Googlen modulaarisen matkapuhelinprojektin nykytilanteesta. Nyt onkin siis hyvä aika esitellä myös yksi kilpaileva projekti, jonka tarkoituksena on niin ikään tuottaa eräänlainen moduuleista koostuva matkapuhelin.

Kyseessä on Circural Devices -nimisen firman väsäämä Puzzlephone. Se ei kuitenkaan koostu Googlen puhelimen tyyliin lukuisista erilaisista pienistä palikoista, vaan ainoastaan kolmesta osasesta. Brain-niminen osa sisältää kameran ja tärkeimmät komponentit, Heart-niminen palikka koostuu akusta sekä toissijaisista komponenteista ja Spine-niminen palanen sisältää näytön. Spine tarjoaa myös alustan, johon muut osaset napsautetaan kiinni.

Puzzlephone ei siis tarjoa yhtä laajaa muokattavuutta kuin Googlen kehittämä vekotin, mutta toisaalta näin ollen siitä on saatu tehtyä ainakin mainoskuvissa hieman sulavamman näköinen. Vekotin on tällä hetkellä Googlen Project Aran tapaan prototyyppivaiheessa, mutta se saattaa tulla markkinoille jopa jo ensi vuoden toisella neljänneksellä.

Lähde

Edellinen artikkeliLTE-verkkoa mainostava video kokkaa katkarapuja lennokkaasti
Seuraava artikkeliBubble Wrap Suit Costume sisältää kuplamuovista tehdyn hupparin ja housut