Välillä erilaiset hilavitkuttimet voivat olla vähemmän käytännöllisiä ja eivät välttämättä sisällä juurikaan uusinta uutta teknologiaa. Tästä huolimatta tällaiset vekottimet ja systeemit eivät ole täysin turhia, sillä ne voivat piristää tylsää arkipäivää. Bubble Wrap Suit Costume eli suomeksi ”kuplamuovipuku” on yksi tällainen viritelmä.

Ainakin osa lukijoistakin on varmasti joskus paukutellut pakkauksessa käytettävää kuplamuovia ihan vain viihdyttääkseen itseään. Nyt olisi sitten mahdollisuus pukeutua itse tähän kuuluisaan suojamateriaaliin ja näin ollen jopa välttyä pienemmiltä kolhuilta. Tällaisen asun tarkoitus lienee kuitenkin pääasiassa hauskanpito. Yksi koko sopii useimmille yksilöille ja housut pysyvät tiukasti ylhäällä tarranauhan avulla. Asusteella on hintaa noin 12 euroa. Yltä löytyy vielä humoristinen mainosvideo tuotteelle.

Lähde

Edellinen artikkeliPuzzlephone – Esittelyssä yksi Googlen modulaarisen matkapuhelimen kilpailija
Seuraava artikkeli3D-Tulostaminen ei ole enään scifiä