https://www.youtube.com/watch?v=lkaIoH6Um60

Vaikka maailmasta ei löydy varmaankaan montaa ihmistä, jotka voivat sanoa pitävänsä mainoksista, niin välillä tällaisissa kaupallisissa tiedotteissa käytetään mielenkiintoa herättäviä temppuja. Tällä kertaa japanilainen matkapuhelinoperaattori, NTT DoCoMo mainostaa omaa LTE-verkkoaan kokkaamalla katkarapuja kolmessa sekunnissa.

Mainoskampanjassa paineilmatykeillä ilmaan ammutut katkaravut sujahtavan kuorrutuksen ja liekkien lävitse suoraan verkon kautta lautaselle. Koko homma näytetään katsojille tietty hidastettuna, jotta prosessia pääsee ihailemaan useammankin sekunnin ajan. Mainoksen sanoma on se, että nopea matkapuhelinverkko saa normaalinkin arkielämän näyttämään hitaalta.

Pikaisesti liekkien läpi sujahtavat katkaravut ehtivät tuskin kypsentyvät kovinkaan paljoa, mutta japanilaisille kuluttajille tarkoitetussa mainoksessa tämä ei välttämättä ole mikään ongelma. Eri asia on sitten se, kuinka monta LTE-pakettia tällaisella mainoksella saatiinkaan myytyä.

Lähde

Edellinen artikkeliOnko uudesta virtuaalisesta pöytätenniksestä joulun hittilahjaksi?
Seuraava artikkeliPuzzlephone – Esittelyssä yksi Googlen modulaarisen matkapuhelimen kilpailija