älykelloulkonäkö

Olen jo monta kertaa aiemminkin puhunut siitä, kuinka paljon maailmassa riittää erilaisia kelloja. Joskus kaikkein monimutkaisimmat ajannäyttäjät saattavat olla myös niitä kaikkein hintavimpia. Nyt tällaisten kellojen valmistajat ovat ryhtyneet poistattamaan lukuisia netissä liikkuvia älykelloille tarkoitettuja ulkoasupaketteja, koska niistä on ilmeisesti haittaa tiettyjen kellojen maineelle ja markkinoille.

Esimerkiksi LG:n G Watch R:lle ja Motorolan Moto 360 -älykellolle on saatavilla erilaisia ohjelmistopaketteja, jotka muuttavat kellon näytön muistuttamaan jotain tunnettua analogista ajannäyttäjää. Muun muassa Omega, Swatch sekä Tissot ovat TorrentFreak-sivuston mukaan alkaneet lähetellä poistopyyntöjä tällaisia ulkoasupaketteja jakeleville sivustoille.

Sinänsä huvittavaa, miten kymmeniä tuhansia euroja maksavia kelloja väsäävät yhtiöt suuttuvat tällaisista virtuaalisista vastakapalleista, joita jaetaan yleensä ilmaiseksi. Tästä voi syntyä vielä suuri saippuaooppera älykellojen kehittyessä ja levitessä suuremman yleisön käsiin.

Lähde

Edellinen artikkeliOK Go -niminen yhtye saattaa julkaista seuraavan albuminsa DNA:na
Seuraava artikkeliPoint on kodin turvajärjestelmä, joka korvaa videokamerat ääniä tunnistavalla sensorilla