Pelejä syytetään toisinaan väkivallan lietsomisesta, mutta yleensä ne kuitenkin aiheuttavat korkeintaan hetkellisiä raivonpurkauksia. Näiden aikana heikkohermoisimmat saattavat kuitenkin esimerkiksi tuhota tietokoneensa näppäimistön pelkästään yhden heikommin sujuneen pelikierroksen päätteeksi. Tällaisille himopelaajille sopisikin mielestäni hyvin nyt esittelyssä oleva nyrkkeilysäkeistä koostuva näppäimistö.

Kyseessä on saksalaisen Bless-nimisen suunnittelutoimiston aikaansaannos, joka muuttaa erikokoiset nyrkkeilysäkit ja -pallot tietokoneen syötelaitteiksi. Yllä olevalta videolta näkee pikaisia otteita järjestelmän toiminnasta, joskin video oli ainakin kirjoittajan mieleen hermoja raastavan sekava. Sen kuvan systeemistä kuitenkin saa, että tämänkin artikkelin kirjoittaminen tuollaisella ”näppäimistöllä” olisi varmasti kovan työn ja tuskan takana.

Moni saattaa jo varmaan arvata, että kyseessä on tosiaankin ainoastaan eräänlainen taideprojekti. Vastaavanlaisen syötelaitteen voi kuitenkin askarrella halutessaan helposti esimerkiksi kaupallisen Makey Makey -järjestelmän avulla.

Lähde

Edellinen artikkeliAerial Burton heijastaa liikkuvia kuvia ilmaan ilman valkokankaita tai savuverhoja
Seuraava artikkeliSimpukoilta apua mikroskooppisten robottien liikkumiseen