Älykellot alkavat olla jo monelle tuttuja, vaikka sellaista ei itse omistaisikaan. Moni vielä tyytyykin perinteisiin analogisiin rannekelloihin muotiseikkojen ja käytännöllisyyden takia. Limmex Emergency Watch vastaa normaalia analogista rannekelloa, mutta se muuttuu älykkääksi hätätilanteissa.

Vekottimesta löytyy sisäänrakennetut GSM- ja GPS-ominaisuudet. Tiettyä hätäpainiketta painamalle vekotin sitten soittaa esiohjelmoituun puhelinnumeroon ja lähettää lisäksi tarvittaessa rannekellon sijainnin tekstiviestillä mahdollisille avustajille. Härvelin käyttöä varten täytyy tehdä sopimus kellon valmistajan kanssa, mutta kyseinen taho hoitaa tästä lähtien kaikki soittamisesta ja tekstiviesteistä aiheutuvat kulut. Ehtona on tietty se, että laitetta käytetään ainoastaan hätätilanteessa.

SIM-kortti on sisäänrakennettu kelloon ja sitä ei voi vaihtaa oman liittymänsä korttiin. Halvimmillaan yhden kellon saa noin 450 eurolla (500 eurolla GPS-sirun kanssa) ja kalleimmalla viimeistelyllä ajannäyttäjän hinta kohoaa 750 euroon.

Lähde

Edellinen artikkeliPäivitys: Mitä kuuluu Googlen modulaariselle matkapuhelimelle?
Seuraava artikkeliNetflix käyttää tilanteen mukaan muuttuvia mainostauluja ja GIF-kuvia uudessa mainoskampanjassaan