hemingwrite

Jossain vaiheessa historiaa toimistoista heitettiin kirjoituskoneet ulos ja tilalle rahdattiin tietokoneet. Nyt kuitenkin on jopa osittain palattu käyttämään kirjoituskoneita erittäin salaisten dokumenttien naputtelussa. Hemingwrite-niminen kirjoituskone ei välttämättä tällaiseen homman toimisi, sillä sen dokumentit saa pilvipalvelimelle yhtä vipua kääntämällä.

Kyseessä on ns. moderni versio kirjoitukoneesta. Siitä löytyy pieni 6″ E Ink -näyttö, mekaaninen näppäimistö, virtapainike sekä kaksi vipua. Toisella vivuista voi vaihtaa tallennuskansiota ja toisella voi kytkeä pilvitallennuksen päälle tai pois. Koko komeus on kasattu alumiinista valetun rungon sisälle ja vekotinta voi käyttää ilman virtajohtoa jopa 6 viikkoa/latauskerta. Sivuja laitteen muistiin mahtuu taas jopa yli miljoona kappaletta, joten ”paperi” ei ainakaan heti lopu kesken.

Laite kuulemma myös käynnistyy välittömästi virtanapista painettaessa, joten kokemus vastaa näiltä osin enemmän perinteistä kirjoituskonetta kuin tietokonetta. Härveli ei ole vielä saapunut kauppojen hyllyille, mutta vekottimen kotisivuilta voi tilata uutiskirjeen sen kehityksen edistymisestä.

Lähde

Edellinen artikkeliRobottikäsi tarttuu esineisiin hankaussähkön avulla
Seuraava artikkeliBeBop Sensors julkisti tekniikan, joka muuttaa kankaan palaset ohjaimiksi