Jos satut olemaan todella innokas kissafani tai sitten haluaisit aina jakaa kuuntelemasi lempikappaleet muiden läsnäolijoiden kanssa, niin tässä on tuote juuri sinulle. Kyseessä on siis yksinkertaisesti sanottuna soivilla kissan korvilla varustetut kuulokkeet.

Axent Wear -nimiset kuulokkeet sisältävät LED-valoja, mutta niiden todellinen valttikortti löytyy kuitenkin sankojen päältä. Vekottimista nimittäin löytyy kissan korvia muistuttavat ulokeet, joiden sisälle on upotettu kaiuttimet. Näiden ”korvakaiuttimien” avulla musiikin kuuntelija voi sitten kätevästi antaa näytteitä juuri soimassa olevista kappaleista poistamatta kuulokkeita hetkeksikään omasta päästään.

Käytännöllisyyden sijaan tällaiset kuulokkeet ovat kuitenkin todennäköisesti tarkoitettu oman imagon luomiseen. Noh, aivan uniikiksi tällaisten laitteiden avulla tuskin pääsee, sillä vekottimiin liittyvä Indiegogo-rahoituskampanja on jo kerännyt huomattavasti yli tarvittavan summan valuuttaa. Mukaan mahtuu silti vieläkin edullisimmillaan noin 120 eurolla. Tällä panostuksella pitäisi saada ensi vuoden puoleen väliin mennessä omat sinisenä, punaisena, vihreänä tai violettinä hehkuvat kissankorvakuulokkeet.

Lähde

Edellinen artikkeliTempescope näyttää tulevan sään purkissa
Seuraava artikkeliTanssivat liikennevalot saivat ihmiset oikeasti pysähtymään