Konetuliaseet ovat toki tuhoisia laitteita, mutta eihän siitä mihinkään pääse, että ne ovat samalla myös taidokkaasti rakenneltuja ja suunniteltuja vekottimia. Nyt YouTubessa on julkaistu video, jossa saksalainen rakentelija esittelee itse väsäämäänsä ”konekivääriä”, joka ampuu luotien sijaan paperilennokkeja.

Erityisen hienoksi härvelin tekee se, että sille ei syötetä valmiiksi taiteltuja lennokkeja, vaan vekotin hoitaa tämänkin homman itse. Näin ollen kyseessä ei ole mikään maailman nopeinta sarjatulta tykittävä laite, mutta hieno keksintö se silti on. Suurin osa laitteen osista on kaiken lisäksi tilattu 3D-tulostettuina fabberhouse-nimisen palvelun kautta. Loput osat on ostettu internetistä sekä rautakaupoista ja esimerkiksi koko komeuden voimanlähteenä toimii Kiinassa valmistettu langaton ruuvinväännin.

Lähde (Video)

Edellinen artikkeliTinyScreen – Pikkuruinen näyttö mahdollistaa vaikkapa oman älykellon rakentamisen
Seuraava artikkeliGooglen Street View tarjoaa kuvia nyt myös aavikolta