https://www.youtube.com/watch?v=_9QR3qaK_Cs

Erilaisia kolmiulotteisia videoita tai still-kuvia esittäviä näyttöjä on esitelty useampikin kappale, mutta Zebra Imaging tuottaa sen sijaan 3D-hologrammeista tulosteita.

Yrityksen ideana on printata 3D-hologrammeja, joita voi tarkkailla jokaisesta suunnasta ja näin saada paremman käsityksen esiteltävästä kohteesta. Tällaista tulostustekniikkaa voisi hyödyntää esimerkiksi kartoissa tai laitteiden räjäytyskuvissa. Printattujen hologrammien esittelyyn vaaditaan ainoastaan jokin valonlähde, kuten LED-lamppu tai halogeenivalaisin. Lisäksi fyysisten hologrammikuvien etu on se, että ne toimivat vuosi toisensa jälkeen vaatimatta jotain tiettyä laitetta tai ohjelmistoa niiden esittelyyn.

Halvimmat printatut 3D-hologrammit irtoavat noin 55 eurolla ja kalleimmista saa pulittaa lähes 1600 euroa, joskin tässä vaiheessa mukaan saa jo valotelineen. Yllä olevalla videolla esiteltävä katunäkymä ainakin näyttää vaikuttavalta, joskin tietty saman asian näkee ilmaiseksi tietokoneeltaan.

Lähde

Edellinen artikkeliMyös DHL testaa toimituksia quad-koptereilla
Seuraava artikkeliMIT:n uusin robotti vaikeuttaa salakuljettajien työtä