https://www.youtube.com/watch?v=lM4akfyBcbQ

Täällä Suomessakin on tänä kesänä saatu nauttia melko korkeista hellelukemista, mutta nyt syksy alkaa taas pikku hiljaa tehdä tuloaan ja on aika kaivaa lisää eristystä tarjoavia asusteita taas esille. Erilaisia ”lämpöpohjallisia” löytyy monelta valmistajalta, mutta Digitsole erottuu joukosta tarjoamalla hieman lisää tekniikkaa jalkojen alle.

Pohjalliset sopivat useimpien erilaisten kenkämallien sisälle ja niiden lämpötilaa säädetään Android- tai iOS-sovelluksen avulla. Kummankin läpyskän lämmön voi säätää erikseen aina 40 celsiusasteeseen asti. Tavoitelämpö pitäisi kehittäjien mukaan saavuttaa alle minuutissa vallitsevasta ulkoilmasta riippuen. Pohjalliset toimivat USB-kaapelin kautta ladattavan akun avulla ja käytön määrästä riippuen yksi latinki kestää 7 tunnista muutamaan päivään.

Jalkojen paahtamisen lisäksi laitteet tarjoavat tietoja kävelysuorituksista. Systeemi muun muassa kertoo askelten sekä poltettujen kalorien määrän, kävellyt metrit sekä pohjallisten kanssa noustun matkan. Läpyskät irtoavat Kickstarter-tukijoille noin 75 euron hintaan parilta.

Lähde

Edellinen artikkeliPian varkaat voivat 3D-tulostella ”avaimia” lukuisiin eri lukkoihin
Seuraava artikkeliEXtrace on 3D-tulostin, joka visualisoi tietoliikennettä