leatherdos

Erilaisia linkkuveitsestä innoituksensa ammentaneita härvelitä löytyy nykyisin lukuisia. Pieniä veitsiä ja ruuvimeisseleitä keksitään yhdistää mitä erikoisempiin esineisiin ja nyt tällaisia pikkuisia työkaluja löytyy jopa hiuspinnistä.

Pieneen nipsuttimeen on yhdistetty muun muassa kaksi talttapäistä ruuvimeisseliä, viivoitin, 8mm kiintolenkkiavain, leikkuuterä sekä ostoskärryihin sopiva kolikonkorvike. Kaikki nämä saa napsautettua sitten tukevasti hiuksiinsa. Eri asia on sitten se, kuinka mielellään tällaisen härvelin laittaa hiuksiinsa takaisin vaikka tahmean hedelmän kuorimisen jälkeen. Toki vekottimen voi pestä välissä, jos sattuu jostain vettä löytämään.

Kahdesta palasesta koostuva härveli on tehty ruostumattomasta teräksestä ja siitä saa pulittaa 6 euroa. Tällä hetkellä tuote on valitettavasti sitä myyvästä liikkestä loppu, mutta härveleitä pitäisi tulla varastoon syyskuun puoliväliin mennessä.

Lähde

Edellinen artikkeliLiftaava robotti lähenee päämääräänsä
Seuraava artikkeliViulisti soitteli instrumenttiaan kesken aivoleikkauksen