keksintojen-viikko

Valtakunnallinen Keksintöjen Viikko –tapahtuma järjestetään Viitasaarella jo kahdeksatta kertaa ja sen järjestävät Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren Kaupunki yhteistyössä Suomen Keksijäin Keskusliitto KEKE ry:n kanssa.

Yleisölle avoimet messupäivät ovat 10.-11.10.2014. Tapahtuma kokoaa saman katon alle keksijöitä, valmistajia, jakelukanavien edustajia, rahoittajia sekä palveluntuottajia ja tarjoaa näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen. Messujen yhteydessä järjestetään myös useita mielenkiintoisia oheistapahtumia.

Oheisissa liitteissä on lisätietoa tapahtumasta ja tämän vuoden ohjelmasta. Ohjelma täydentyy syksyn aikana ja ajantasaiset tiedot löydät tapahtuman kotisivuilta osoitteesta www.keksintojenviikko.fi .

Tapahtumaan ovat tervetulleita yksityiset henkilöt, yritykset, yhteisöt ja järjestöt esittelemään suojattuja keksintöjään, uutuustuotteitaan ja/tai palveluitaan.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on nyt käynnissä!

Jos sinulla on idea tai tuote, joka ei ole ollut aiemmin esillä Keksintöjen Viikko -tapahtumassa, ilmoittaudu mukaan osoitteessawww.keksintojenviikko.fi   tai soita puh.  044 577 6385. Toimi heti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittaudu 31.8. mennessä ja hyödynnä nopean varaajan etu!

Kun ilmoittaudut näytteilleasettajaksi ennen 31.8.2014 saat messupaikan hintaan € 50,00 (alv 0%). Messuosaston normaali hinta on € 100,00 (alv 0%).

Lisätietoja saat numerosta: 044 577 6385

Edellinen artikkeliOculus Rift tarjoaa nyt kirurgiopiskelijoille ensimmäisen persoonan näkymän leikkauksista
Seuraava artikkeliGyrophone – Hakkerit kehittivät uuden tavan vakoilla puhelimen omistajaa