Erilaisia 3D-tulostimilla tuotettuja esineitä alkaa pikku hiljaa valua myyntiin yhä useammin. Tällä kertaa tarjolla olisi muodikas laukku, josta löytyy varmasti riittävästi tuuletusaukkoja.

Laukun malli perustuu Voronoi-diagrammeihin, jotka esimerkiksi matematiikassa jakavat avaruuksia erikokoisiin alueisiin. Tuote on tulostettu valkoisesta nailonista ja mukaan ei valitettavasti tule hihnaa, vaan sen joutuu ostamaan erikseen. Kovinkaan paljon yksityisyyttä laukku ei tarjoa, sillä reikäisä ulkomuoto paljastaa hyvin, mitä sen sisältä löytyy. Myös pienimmät esineet kannattaa suosiolla jättää kotiin putoamisriskin takia.

Tuotteen mitat ovat noin. 15cm X 22cm X 4cm. Muotilaukkujen tapaan tästäkin härvelistä saa pulittaa 102,64 euroa. Tietty tällaisen voi yrittää tulostaa myös itse, jos sattuu omistamaan sopivan 3D-tulostimen.

Lähde

Edellinen artikkeliVessyl on moderni juomalasi, joka tietää mitä kaadat suuhusi
Seuraava artikkeliOculus Rift tarjoaa nyt kirurgiopiskelijoille ensimmäisen persoonan näkymän leikkauksista