https://www.youtube.com/watch?v=lu4ukHmXKFU

Jotkut ihmiset ovat kovia tarkkailemaan juomiensa sisältämiä ravintoaineita ja kaloreita. Mitä, jos kuppi osaisikin itse kertoa, millä se on täytetty ja mitä kaikkea tällainen neste sisältää? Vessyl on vekotin, joka tekee juurikin tämän.

385ml vetoinen härveli toimii yhdessä Android- tai iOS-käyttöjärjestelmälle löytyvän älypuhelinsovelluksen kanssa. Softan avulla käyttäjä voi sitten valita, minkälaisia tietoja haluaa nauttimistaan juomista saada. Eri näkymistä löytyy muun muassa kalorien, sokerin ja kofeiinin määrät. Laite kykenee myös määrittämään tuotemerkin tuntemilleen juomille. Lisäksi juomakippo osaa arvioida, milloin käyttäjän tulisi nesteyttää itseään.

Laite ladataan mukana tulevalla alustalla ja 60 minuutin latausaika muuttuu 5-7 päivän käyttöajaksi. Tuotteen lopullinen myyntihinta tulee olemaan 150 euron luokkaa.

Lähde

Edellinen artikkeliTuhannen robotin lauma muodostaa kuvioita itsenäisesti
Seuraava artikkeliVoronoi bag – 3D tulostettu laukku muistuttaa hieman reikäjuustoa