moviebeer

Erilaisia juomatuotteita on markkinoilla vaikka millä mitalla, joten ei liene mikään ihme, että kilpailukin voi välillä olla kovaa. Venäläinen suunnittelutoimisto Heads and Hands keksi uuden tavan markkinoida Grolsch-merkkistä olutta tarjoamalla elokuvia pullojen mukana. Kyse ei kuitenkaan ole mistään etikettiin raapustetuista koodeista, vaan ratkaisu on hieman digitaalisempi.

Systeemi toimii siten, että olutpullon korkista löytyy pikkuinen Bluetooth-lähetin. Tätä käytetään yhdessä Movie Unlocker -nimisen sovelluksen kanssa ja se avaa katsottavaksi jonkin tarjonnassa olevista elokuvista. Toki järjestelmä vaatii toimiakseen myös internetyhteyden, joten missä tahansa Siperian perukoilla ei välttämättä pääse nauttimaan ilmaisesta kaupanpäällisestään.

Kampanja on kuitenkin ollut suuri menestys ja nyt idea koitetaan tuoda myös pizzalaatikoihin. Milloinkohan joku keksii ratkaisun, jossa esimerkiksi ostamalla juuri tietty pizza ja olut saa jonkinlaisia erikoisetuja?

Lähde

Edellinen artikkeliDisneyn algoritmi yhdistää useamman kameran kuvan elokuvamaisilla leikkauksilla
Seuraava artikkeliMichiganin yliopistossa kehitettiin uusi varmennusmenetelmä seteleille