baconcycle

Erilaisia vaihtoehtoja perinteisille polttoaineille kehitellään paljon, mutta valitettavasti ainakaan vielä yksikään näistä ei ole ohittanut fossiilisia vaihtoehtoja. Biopolttoaineitakin osataan nykyisin jo valmistaa ties mistä ja nyt moottoripyörä on saatu kulkemaan pekonin rasvasta valmistetulla menonesteellä.

Hormel Black Label Bacon Motorcycle:ksi nimetty vekotin hyrrää bio-Blend Fuelsin valmistamalla biodieselillä. Aineen litrahinta on ainoastaan noin 70 senttiä ja tällä määrällä päästelee menemään noin 30-40km maastosta ja ajotyylistä riippuen. Tämän lisäksi moottoripyörä jättää jälkeensä hennon pekonin tuoksun, minkä voi toki ajatella hyväksi tai huonoksi ominaisuudeksi.

Nyt pyörälle etsitään kuljettajaa, joka ajaisi pekonihirmun Yhdysvaltojen Austinista San Diegoon. Tämän jälkeen moottoripyörää pääsee ihastelemaan ensimmäisenä mainitussa kaupungissa sijaitsevassa SPAM-museossa.

Lähde

Edellinen artikkeliDisney kehitti algoritmin, joka muuttaa minkä tahansa muotoisen kappaleen hyrräksi
Seuraava artikkeliMicrosoftin kehittelemä systeemi poistaa heilunnan intervallikuvauksesta