Yleensä spraymaaleilla maalattavat kohteet halutaan värjätä melko pysyvästi. Toisaalta taas erilaisten kyseisillä maaleilla taiteiluiden grafittien poistaminen on tästä syystä vaivalloista. D.E.D SPRAY on spraymaali, jonka voi pyyhkiä pois valkotaululta tai muulta liukkaalta pinnalta erilaisten tussien tapaan.

Aine suihkutetaan  jollekin pinnalle (mielellään jokin helposti pyyhittävä) samalla tavalla kuin normaali spraymaali. Tämän jälkeen se pysyy siinä, kunnes maali pyyhkäistään pois esimerkiksi kuivalla paperilla. Tällaista maalia voisi valmistajan mukaan käyttää esimerkiksi erilaisten asioiden suunnitteluun tai sitten vaikka opetuskäyttöön.

Yksi purkki maksaa noin 7,5 euroa ja tällä hetkellä ainetta on saatavana ainoastaan mustana, mutta muitakin värejä on luvattu kehittää pian. Idea tämän vekottimen takana on mielenkiintoinen, mutta mikään ekologinen ratkaisu toimistotussien korvaaminen tällaisilla spraymaaleilla ei tietenkään ole.

Lähde

Edellinen artikkeliPikkuiset robotit näkevät seinien läpi pelkästään Wifi-signaalien avulla
Seuraava artikkeliRoambotics kehittää itsestään liikkuvaa valvontarobottia