Itseltäni löytyy lompakosta linkkuveitsistään tutun Victorinoxin SwissCard-niminen ohut härveli, josta löytyy erilaisia tarpeellisia osasia aina saksista kuulakärkikynään. SMART CARD on myös ohuehko härveli, mutta se sisältääkin hieman tietoteknillisempiä ominaisuuksia.

Laitteeseen on todellakin koitettu änkeä erilaista tekniikkaa vaikka millä mitalla. Se toimii muun muassa varavirtalähteenä, ulkoisena kovalevynä, SD-muistikortinlukijana, GPS-paikantimena sekä hätänumeroon tarvittaessa pirauttavana vekottimena. Kortista löytyy 1600mAh akku, jolla useimmat matkapuhelimet pitäisi pystyä lataamaan jopa nollista aivan täyteen. Lisäksi härvelin sivusta löytyy neljä valoa, joilla voi arvioida varavirtalähteen latauskykyä.

Rahoitustavoite on jo saavutettu, mutta vekottimen voi silti vielä napata itselleen halvimmillaan noin 30 euron hintaan. Tällä summalla saa itselleen 8GB tallennustilalla varustetun mallin.

Lähde

Edellinen artikkeliSIlent Power kokeilee uudenlaista näyttävää jäähdytysratkaisua pieneen tietokoneeseen
Seuraava artikkeliMIT:ssä kehitellään systeemiä, joka löytää äänettömän videon liikkeistä ääniä